خصوصیات منحصربفرد آلفارومئو | jacblog

تنها بخشی از سقف خودرو از سایر قسمت‌ها جدا می‌شد و سانروف در آن بخش تعبیه می‌شد. با وجود اینکه صندلی عقب تعبیه‌شده تا حدودی می‌تواند کاربردی باشد، اما فراموش نکنید که میتو یک سوپر مینی ریزه‌میزه است. باید این نکته را ذکر کنیم که با توجه به سیستم تزریق مستقیم سوخت باید حواستان به جرم گیری ها باشد و هزینه ای است که به خاطر این تکنولوژی باید پرداخت کنید و خب در کنار این هزینه باعث میشود تا شما هم قدرت بالاتری تجربه کنید و هم مصرف سوختتان پایین بیاید. با اینکه این پیشرانه حجم کمی دارد اما توانمند است تا قدرتی معادل با ۱۷۰ اسب بخار و ۲۵۰ نیوتن متر گشتاور آزاد کند و به راحتی با موتور های ۲٫۴ لیتری میتواند رقابت کند و البته در آزمایش ها نشان داده حتی میتواند عملکرد بهتری را نیز به ثبت برساند.

بررسی آلفارومئو جولیتا

آلفارومئو – Alfa Romeo – شرکت خودروسازی ایتالیایی با بیش از 100 سال قدمت است. این شرکت از همان ابتدا به ساخت خودروهای مخصوص مسابقه نیز می‌پرداخت. بالاخره در سال ۱۹۸۶ در پی ضرر شدید، این شرکت به‌همراه شماری از شرکت‌های تحت مالکیت دولت ایتالیا، رومانو پرودی در جایگاه مدیر کل مجموعه‌ای از شرکت‌های دولتی که آلفا رومئو نیز جزء آن‌ها بود، تمایل دولت برای فروش آن‌ها را، اعلام کرد. در سال ۱۹۲۸ با پایان قرارداد دفاعی دولت ایتالیا با شرکت آلفا رومئو، نیکولا رومئو این شرکت را ترک کرد و سهام خود را نیز به دولت ایتالیا واگذار نمود. در سال ۱۹۳۲ دولت ایتالیا کنترل شرکت در حال نابودی را بدست گرفته و مدیریت آلفا رومئو را به شرکت فین‌مکانیکا که بازوی صنعتی شرکت دولتی ایتالیایی ایستیتوت پرلا ریکوسترازیونه بود، واگذار کرد. شرکتی که سپس تحت عنوان آلفا رومئو معروف شد، در سال ۱۹۰۶ توسط بازرگان فرانسوی الکساندر داراک که مالک یک بنگاه خودرو فرانسوی بنام داراک بود، به همراه چند سرمایه‌گذار انگلیسی تحت نام شرکت آلفا تأسیس شد.

http://applemobilemag.irسعی بر آن بوده که مرجعی برای اطلاعات و مشخصات فنی خودروهای داخل ایران باشیم و بتوانیم به صورت تخصصی مقایسه، قیمت، تست و بررسی خودرو‌ها را انجام بدهیم. می توان گفت خودرو آلفا رومئو Giulia GTA از نظر طراحی مشابه با خودروهای جاگوار و BMW 4M یا حتی پورشه مدل ۹۱۱ GT3 است اما هنوز آلفا رومئو نتوانسته از این خودروهای برتر جهان پیشی بگیرد. اگر تمایل به خرید خودرو آلفارومئوجولیتا دارید باید به حساسیت‌های ویژه آن هم توجه داشته باشید. یکی از مهمترین معایب این خودروها برخورداری از گیربکس دو کلاچه‌ای است که خشکی بالایی هم دارد. فضای کم و نامناسب صندلی‌های عقب، ورود و خروج سخت سرنشینان عقب یک از این معایب است.

  • دارا بودن یک گیربکس ۶ سرعته و کاملاً خودکار دو کلاچه و پدال پشت فرمان از دیگر قابلیت‌ها و امکاناتی است که این کمپانی ایتالیایی برای این خودروی محبوب و پرفروش خود در نظر گرفته است.
  • اما در اوایل ساخت کارخانه، شرکت فرانسوی داراک، شهر میلان را مناسب‌تر برای ساخت کارخانه دانست و در نهایت کارخانه آن، به شهر میلان منتقل گردید.
  • از نظر قدرت لنسر متاسفانه از قدرت و شتاب خوبی در برابر جولیتا برخوردار نیست و همچنین تکنولوژی استفاده شده در الفارومئو بسیار بهتر از لنسر است.
  • داشبورد نشانگر پیشرفتگی ماشین است که همراه با ماشین طی سالیان تغییر میکند.
  • با ورود به صفحه قیمت آلفارومئو و کلیک روی مدل خودرو موردنظر، می‌توانید نمودار نوسانات قیمت‎ بازار آن را مشاهده کنید.
صندلی‌های عقب برای استفاده افراد بزرگ‌سال، مخصوصاه افراد قدبلند قدری نامناسب است. شاید بتوان این خودرو را مناسب یک جوان مجرد تشنه هیجان، یا یک زوج جوان با فرزندان کوچک دانست. این خودرو برای استفاده هم‌زمان و طولانی‌مدت یک خانواده با میانگین سنی بالا دلسردکننده است. این خودرو از سیستم مولتی ایر استفاده میکند که با توجه به گفته شرکت فیات این امکان باعث میشود تا حداقل ۱۰ درصد قدرت موتور افزایش پیدا کند و تا ۱۵ درصد نیز سبب کاهش سوخت میشود. اطلی ترین بخش این خودرو در طراحی خارجی جلو پنجره سه گوشش است که ارتفاع پایینی نیز دارد و نگاه ها را به سمت مدل های کلاسیک این خودرو برده است.

الفارومیو جولیتا

این خودرو برای اولین بار در لندن رونمایی شد و طولی نکشید که جایگاه خود را در بازار نیز پیدا کرد. این خودرو را شاید بتوان مبدأ برخی مجله خبری خودرو جک از طراحی‌های آلفارومئو در خودرو جولیتا دانست. هرچند این طراحی‌ها در خودروهای بعدی آلفارومئو کاملاه پخته‌تر به نظر می‌رسید.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به وب سایت راپیدکار میباشد.